Uz kura pirksta nēsājat gredzenu: tests, kurš pastāstīs par jūsu spēju pārvarēt grūtības

Šis inovatīvais psiholoģiskais tests palīdzēs jums saprast, kā jūs tiekat galā ar sarežģītām situācijām – vai arī netiekat.

Uz kura pirksta jūs parasti nēsājat gredzenu? Pētnieki ir noskaidrojuši, ka jūsu instinktīvi izvēlētais pirksts, uz kura nēsāt gredzenu, var parādīt, kā jūs tiekat galā ar sarežģītām situācijām.

Attēlu tests – uz kura pirksta jūs nēsājat gredzenu

Īkšķis, rādītājpirksts, vidējais pirksts, zeltnesis vai mazais pirkstiņš – izvēlieties, uz kura pirksta parasti labprāt valkājat gredzenus.

Attēls Nr. 1 – īkšķis

Ja jums patīk nēsāt gredzenu uz īkšķa, tas norāda, ka esat cilvēks, kurš vēlas dzīvē iet savu ceļu. Pieņemot lēmumus, jūs stingri vadāties pēc saviem priekšstatiem un spriedumiem un demonstrējat sev piemītošo neatkarību, kas jūs kā personību padara atšķirīgu. Lai ko dzīve jums liktu pretī, jūs to sagaidāt drosmīgi un izturīgi. Jums piemīt arī spēks palikt nelokāmam savos lēmumos, nepakļaujoties ārējo faktoru ietekmei.

 

Lasi arī: “Parastās pankūkas vairs negatavoju: atradu recepti, kas tagad ir “mūsu” (ļoti garšīgi un viegli pagatavojama)

Attēls Nr. 2 – rādītājpirksta

Ja jums uz rādītājpirksta ir gredzens, tas liecina, ka jūsu lēmumi vienmēr ir racionāli un saprātīgi. Jūs protat saglabāt mieru, atrodoties zem spiediena, un skatāties uz lietām objektīvi. Ar jums neviens nevar manipulēt, jo jūs vienmēr saglabājat savaldību un pieņemat racionālus lēmumus pat visgrūtākajās situācijās. Šī stabilitātes un objektivitātes kombinācija padara jūs par spēku, ar kuru jārēķinās, kad runa ir par sarežģītu situāciju vadību.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment